Η Polaroid, γνωστή κυρίως από τις φωτογραφικές μηχανές και τα φιλμ της, θα παρουσιάσει μία νέα σειρά τηλεοπτικών συσκευών «ανώτερης ποιότητας και προσιτής τιμής» στην έκθεση CES 2014 του Λας Βέγκας (7-10 Ιανουαρίου). Η Polaroid θα λανσάρει μία Smart TV 50”, που υποστηρίζει τις υπηρεσίες streaming του Roku, καθώς και μία τηλεόραση Ultra HD 50”. Σύμφωνα με την εταιρεία οι δύο τηλεοράσεις θα προσφέρουν στους καταναλωτές μία απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και πολλά νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όλα σε προσιτή τιμή.

«Δεν είναι πολλοί αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι ο Edwin Land ήταν ο πρωτοπόρος που ανέπτυξε την τεχνολογία πόλωσης που χρησιμοποιείται στις μοντέρνες τηλεοράσεις», λέει ο Scott W. Hardy, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Polaroid. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στους καταναλωτές ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας σε προσιτή τιμή. Οι οικογένειες θα μπορούν να μοιραστούν περισσότερες ταινίες μεταξύ τους με τις νέες ψυχαγωγικές μας λύσεις για το σπίτι».

Οι δύο τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από την Empire Electronic Corp, που έχει την άδεια από την Polaroid, και οι τιμές τους θα κυμαίνονται από 599,99 δολάρια για την Smart TV των 50 ιντσών έως 999,99 δολάρια για την τηλεόραση Ultra HD των 50 ιντσών.