Πέρα από τις 200 ώρες δικτυακής τηλεοπτικής κάλυψης, το BBC Sport σχεδιάζει να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι σήμερα, που θα περιλαμβάνει περισσότερες από 650 ώρες ζωντανών μεταδόσεων μέσω έξι HD stream. Το BBC Sport θα προσφέρει επίσης την ανάλυση, τις προβλέψεις, τα νέα και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων του Sochi 2014 στους τηλεθεατές όπου κι αν βρίσκονται, και σε όποια συσκευή επιθυμούν. 

Στηριζόμενο στην ψηφιακή επιτυχία του BBC στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012 και άλλων μεγάλων αθλητικών γεγονότων του 2013, το BBC ανέπτυξε αυτό που ονομάζει ως μία νεωτερική προσέγγιση στη διανομή ζωντανών μεταδόσεων σε υπολογιστές, tablet και mobile συσκευές, για το Sochi 2014. 

Η νέα ιστοσελίδα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι διαθέσιμη στη διεύθυνσηwww.bbc.co.uk/sport , που έχει στόχο να παρέχει την καλύτερη ζωντανή κάλυψη του BBC από ένα και μόνο σημείο, και θα δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ακολουθούν τα αθλητικά γεγονότα όπου και όπως θέλουν, είτε αυτό αφορά τις τελευταίες ειδήσεις μέσω smartphone, την παρακολούθηση από τον υπολογιστή του γραφείου, τη χρήση tablet μαζί με τη τηλεόραση για τα τελευταία στατιστικά στοιχεία ή την παρακολούθηση των live stream σε μία διασυνδεμένη τηλεόραση.  

Εναλλακτικά οι τηλεθεατές θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή app του BBC Sport για tablet και mobile συσκευές, που είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad, Android και Kindle Fire.