Η MP & Silva και η Globo, που είναι αποκλειστικός διανομέας των δικαιωμάτων των πρωταθλημάτων Campeonato Paulista και Brasileirao, επέκτειναν τη συνεργασία τους για τη διανομή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Campeonato Paulista  και Campeonato Brasileiro da Série A, σε επιλεγμένες χώρες της Ασίας και Ευρώπης. 

Η ανακοίνωση έρχεται μετά τη προηγούμενη απόκτηση των δικαιωμάτων του Campeonato Brasileiro από την MP & Silva για το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2015. Η συμφωνία για τη διανομή των δικαιωμάτων καλύπτει την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, τη Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, την Μυανμάρ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ελβετία και την Αυστρία.  

Η συμφωνία καλύπτει όλες τις τεχνολογίες μετάδοσης και τις μιντιακές πλατφόρμες, που περιλαμβάνουν την επίγεια ελεύθερη τηλεόραση, τη δορυφορική και καλωδιακή, το διαδίκτυο, την IPTV, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, mobile τηλεόραση και internet, ευρυζωνική ηλεόραση και υπηρεσίες video on demand. 

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης το εβδομαδιαίο μαγκαζίνο FootBrazil, με πληροφορίες και νέα της τελευταίας στιγμής για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. 

Πηγή: advanced-television.com