Καθώς πλησιάζουμε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 4ου κύκλου του ‘Modern Family’ στο FOXlife, μη χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους αγαπημένους σας γείτονες, ακριβώς εκεί που σας άφησαν στον 3ο κύκλο.

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές και έχοντας χαρακτηριστεί ως πρωτοποριακή οικογενειακή sitcom, το ‘Modern Family’ έχει πλέον εδραιωθεί ως μια σειρά που καθορίζει μια ολόκληρη κουλτούρα. Ο Jay Pritchett είναι το κεφάλι μιας μεγάλης και αντισυμβατικής οικογένειας. Ο Jay έχει παιδιά, εγγόνια και μια πανέμορφη σύζυγο, η οποία έχει κι έναν ανήλικο γιο. Όλοι μαζί καλούνται να γεφυρώσουν κοινωνικά και γενεαλογικά χάσματα καθώς και πολιτισμικές διαφορές. Με τον Ed O’Neill να πρωταγωνιστεί ως Jay, τη Julie Bowen ως Claire, τον Ty Burrell ως Phil, τη Sofía Vergara ως Gloria, τον Jesse Tyler Ferguson ως Mitchell, τον Eric Stonestreet ως Cameron και τη Sarah Hyland ως Haley, ο 3ος κύκλος του ‘Modern Family’ θα σας θυμίσει για ποιους λόγους έχετε λατρέψει αυτή τη σειρά!

Καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 22:40 στο FOXlife!



THE AMERICANS




Η σειρά «The Americans» δημιουργία του πρώην αξιωματούχου της CIA, Joe Weisberg τοποθετείται λίγο μετά τον Ψυχρό Πόλεμο και την εκλογή του Ronald Reagan στην προεδρία της Αμερικής, μία περίοδο που όλοι αναφέρονταν στην Ε.Σ.Σ.Δ. ως μια «κακιά αυτοκρατορία». Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από το γάμο δύο πρακτόρων της KGB, του Philip (Matthew Rhys) και της Elizabeth Jennings (Keri Russell) που υποδύονται τους Αμερικάνους και ζουν στα προάστια της Ουάσινγκτον. Οι δύο πράκτορες, Philip και Elizabeth, αποτελούν μέρος ενός μυστικού προγράμματος των Σοβιετικών, σύμφωνα με το οποίο καλούνται να υποδυθούν τους παντρεμένους Αμερικάνους για να βοηθήσουν τη χώρα τους να αντιμετωπίσει την αμερικανική απειλή. Στη σειρά υπάρχουν αρκετές αναδρομές στο παρελθόν, ενώ στο πρώτο επεισόδιο γνωρίζουμε τους κατασκόπους την περίοδο όπου τα παιδιά τους, Paige (Holly Taylor) και Henry (Keidrich Sellati) είναι 13 και 10 χρονών αντίστοιχα. Η σχέση των δύο παντρεμένων πρακτόρων δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο καθώς ο Phillip αρχίζει να νιώθει θετικά απέναντι στον τρόπο ζωής και τις αξίες των Αμερικάνων. Η ένταση ανεβαίνει όταν μετακομίζει κοντά τους ένας νέος γείτονας, ο Stan Beeman (Noah Emmerich), ο οποίος τυγχάνει να είναι πράκτορας του FBI ενώ εργάζεται στην αντικατασκοπεία.



«Το πιο ενδιαφέρον πράγμα που παρατήρησα όσο καιρό βρισκόμουν στη CIA, ήταν η οικογενειακή ζωή των πρακτόρων που υπηρετούσαν στο εξωτερικό, με τις συζύγους και τα παιδιά τους. Στην πραγματικότητα, πρόκειται απλώς για ανθρώπους που συνέχιζαν τη ζωή τους. Η δουλειά είναι το ένα στοιχείο, ενώ η προσπάθεια αποτύπωσης των θεμάτων που αντιμετωπίζουν σαν οικογένεια με ρεαλιστικό τρόπο, είναι κάτι νέο για την τηλεόραση», λέει ο Joe Weisberg. Ο Weisberg, προσπαθεί να αφηγηθεί την ιστορία ενός γάμου, μέσα στον οποίο βλέπουμε ότι υπάρχει ένας μεταφορικός παραλληλισμός μεταξύ των δραματικών πολιτικών εξελίξεων και των προβλημάτων της οικογενειακής ζωής που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών της. Όσο καιρό βρισκόταν στη CIA, ο Weisberg μπορούσε να «δει» μέσα από τους ανθρώπους που ζούσαν μυστικές ζωές και ήθελε από τότε να αφηγηθεί τις οικογενειακές εμπειρίες των ανθρώπων που αντιμετώπισαν παρόμοιες καταστάσεις.

Έχοντας ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, το «The Americans» ήταν υποψήφιο για δύο βραβεία Emmy στην 65ητελετή απονομής των βραβείων το 2013, στις κατηγορίες «Καλύτερη guest Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά» (Margo Martindale) και «Καλύτερη Μουσική Επένδυση Τίτλου Σειράς» (Nathan Barr).

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 @ 21:30 στο κανάλι FOX!

New Girl 2




Η κωμωδία ‘New Girl’ που έκανε αίσθηση την περασμένη χρονιά, επιστρέφει για δεύτερη φορά με τις νέες περιπέτειες της έξυπνης, πνευματώδους και… εργένισσας Jess (Zooey Deschanel) και των 3 ανδρών συγκατοίκων της, αλλά και της πανέμορφης φίλης της. Αυτή τη σεζόν, αφού η Jess έχασε τη δουλειά της ως δασκάλα, προσπαθεί να επανεκτιμήσει τη ζωή της και την καριέρα της και σχεδόν αμέσως κάνει κάποιες λανθασμένες επιλογές – όπως να δουλεύει μαζί με μια βαριεστημένη σερβιτόρα, να συνάπτει ερωτική σχέση με έναν πλούσιο ερωτύλο (David Walton) και να προσπαθεί να αναπτύξει δεσμούς με τους νεότερους γείτονές της. Επίσης, στο δεύτερο κύκλο του ‘New Girl’, ο Nick (Jake Johnson) μένει άναυδος καθώς δέχεται επίσκεψη από τον μελλοντικό εαυτό του, ο Winston (Lamorne Morris) πρέπει να λογοδοτήσει στη μητέρα του και την αδελφή του – η οποία είναι αστέρι του μπάσκετ – ενώ ο Schmidt πανικοβάλλεται και μόνο στη σκέψη ότι θα γεράσει και ζηλεύει παράφορα όταν βλέπει την Cece (Hannah Simone) να βγαίνει με τον αντι-Schmidt!

Η επιστροφή του αγαπημένου σας ‘New Girl’ σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις νέες της περιπέτειες…. μόνο στο FOXlife.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 21:25 στο κανάλι FOXlife

HOW I MET YOUR MOTHER 7

Μετά από την υπερ-επιτυχημένη προβολή των 6 πρώτων κύκλων του «How I Met Your Mother» στο FOX, ήρθε η στιγμή για να γελάσουμε και πάλι με τα επεισόδια του 7ου κεφαλαίου της ιστορίας! 
Με τους αγαπημένους πλέον, Ted Mosby (Josh Radnor), Marshall Eriksen (Jason Segel), Lily Aldrin (AlysonHannigan), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders) και βέβαια Barney Stinson (Neil Patrick Harris) η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Ted και των φίλων του που ζουν στο Μανχάταν, καθώς αναζητά την αληθινή αγάπη. Στην πρεμιέρα του 7ου κύκλου, βλέπουμε τον Barney να ετοιμάζεται να παντρευτεί μια μυστηριώδη νύφη, ενώ μαζί με τον Tedθυμούνται τι προηγήθηκε στο γάμο της Punchy, όπως την ανακοίνωση του Marshall και της Lily πως περιμένουν μωρό. Εν τω μεταξύ, η Robin σκέφτεται να πει στον Barney πως τρέφει αισθήματα για εκείνον. 
Το «How I Met Your Mother» όλα αυτά τα χρόνια, έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες για βραβεία μεταξύ των οποίων και το βραβείο Emmy για «Καλύτερη Κωμική Σειρά». Οι Alysson Hannigan και Neil Patrick Harris έχουν λάβει και οι δύο βραβεία «Peoples Choice Awards» ενώ ο Harris έχει επίσης βρεθεί υποψήφιος για βραβείαEmmy και Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του ως Barney Stinson
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 20:40 και καθημερινά με διπλά back-to-back επεισόδια φυσικά στο κανάλι FOX

Scandal 2


Όλοι έχουν ένα μυστικό… Η Kerry Washington η οποία υποδύεται την Olivia Pope, έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της δημόσιας εικόνας των σημαντικών προσώπων των ΗΠΑ και εξασφαλίζει ότι τα μυστικά που κρύβουν θα παραμείνουν... μυστικά.

Η Olivia, μια πρώην σύμβουλος του Προέδρου της Αμερικής, έφυγε από το Λευκό Οίκο για να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία διαχείρισης κρίσεων. Αποπνέοντας σεβασμό και φόβο στους γύρω της, ελπίζει να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της - προσωπική και επαγγελματική – όμως φαίνεται ότι δεν έχει κόψει τελείως τους δεσμούς με το παρελθόν της. Σιγά-σιγά αποδεικνύεται πως το προσωπικό της εταιρείας της, που φημίζεται για τις ικανότητες που έχει να διορθώνει τα κακώς κείμενα στις ζωές των άλλων, δεν μπορεί να βοηθήσει τους κοντινούς του ανθρώπους. Ούτε καν τους εαυτούς τους. Το ‘Scandal’ επιστρέφει για δεύτερη φορά, με νέους χαρακτήρες τους Henry Ian Cusick ως Stephen Finch και Bellamy Young και Joshua Malina ως μόνιμους  πλέον ηθοποιούς του καστ.

Η σειρά ‘Scandal’ έχει αγαπηθεί από πολλούς τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Αυτό το χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ιστορία του να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας, μόνο στο FOXlife.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 21:00 στο FOXlife.